Nej S har ikke glemt de ældre!

Danni OlsenAf Danni Olsen, DF

T. Bindholt spørger i et læserbrev om ikke, man i budgetsnakken glemmer de ældre. Dertil må jeg sige at Socialdemokraterne ikke har glemt de ældre. Bare vent til S og SF skal finde penge til den storstilede forskønnelsesplan ”2024”. Vi snakker om at der i de kommende år skal bruges i omegnen af 1000 mio. kr. på dyre rådgivere og mursten. Her kan man være ganske sikker på at de ældre igen skal betale, hvis S og SF får lov at bestemme. Dansk folkeparti vil gøre alt hvad der står i vores magt til at sænke ambitionerne en anelse på forskønnelsesplanen for at sikre forbedringer på ældreområdet. Helt konkret ønsker vi bl.a. at genindføre hjemmehjælpen ved jul og påske, ansætte en medarbejder til at hjælpe de ældre med digitaliseringen og at ældrerådet får tilknyttet en medarbejder, så rådet i højere grad, kan få tid til at skabe endnu flere gode aktiviteter for ældre medborgere. Ærligt talt er det for dårligt at kommunen ikke behandler ældre bedre, det er trods alt de ældre, der allerede har ydet til samfundet. Det skal der være penge til!