Facebook

Stem DF lokalt.
Fra i dag kan du brevstemme.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Budgetaftale uden DF

Budgetaftalen for 2018 bliver uden Dansk Folkeparti. Egentligt er det ærgerligt, at S, SF, R og C ikke vil være med til, at løfte serviceniveauet for byens ældre, investerer i børnene og sikre at der i fremtiden vil være flere faglærte.

Selvom det forestående valg er årsagen, kan vi da godt glæde os over at, man har lyttet i forhold til lukkeugerne i klub og SFO og at kortere skoledage nu rent faktisk kan blive en realitet. 🙂

Vi ville konkret have en million hvert år, til at løfte serviceniveauet på ældre området.

Vi ville havde mere personale i byens dagtibud.

Vi ville sætte gang i vores planer for Hersted industripark. Flere virksomheder, flere lærerpladser og flere unge på erhvervsuddannelser.

3 rimelige krav.

Der ligger i aftalen desuden en del omkring besparelser. Der står pudsig nok ikke hvor meget eller hvor der skal spares.

Vores vurdering er at der mangler et sted mellem 120 og 150 mio. kr. hvis de mange løfter skal overholdes. Det havde klædt budgetparterne, at pege i en retning.

Men det ender vel som det plejer. De næste 3 år foreslår forvaltningen, at tage flere skiver af velfærden og S og SF vil stå last og brast, mens velfærden smuldre mellem deres hænder, indtil Nårh ja, næste valg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

VIL DU HA’ KANDIDATER TIL KAFFEN?

Hej alle albertslundere. Vi stiller op for Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Liberal Alliance og SF til kommunalvalget. I sagens natur er vi uenige om en del, men vi er helt enige om, at dialogen om hvor Albertslund skal bevæge sig hen de kommende fire år, er vildt vigtig. Derfor stiller vi op – både til kommunalvalget den 21. november, og til samtale med alle albertslundere, der har lyst.

Planen er: I kontakter os - og vi kommer til jer. Vi kommer hjem i jeres stuer eller ned i jeres foreningslokalet. Måske er I et menighedsråd, en ejerforening, en barselsklub, et par naboer eller en anden gruppe af albertslundere, som vil have os på besøg. Vi kommer som udgangspunkt alle fire, men har en af os lagt andre planer, må I nøjes med os andre... For at få os på besøg skal I bare skrive en personlig besked her på Facebook til én af os, så deler vi invitationen med hinanden. Nævn i beskeden hvem I er, hvornår I gerne vi mødes os og hvor.

Vi ser frem til nogle engagerede, hyggelige, snakkelystne møder, hvor valgparoler og slagord bliver lagt på hylden til fordel for samtalen.

Mange hilsner

Michael Melchert (Liberal Alliance), Danni Olsen (Dansk Folkeparti), Dennis Schmock (Radikale Venstre) og Vivi Nør Jacobsen (SF)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lokal Ældre-million.
Vi deltog i sidste uge i første omgang af budgetforhandlingerne.

Her talte vi for, endnu en gang af løfte service niveauet på ældre området med 1. mio. kr. Fuldstændig som vi gjorde sidste år.

Altså vi kan så tale om en lokal ældre-million, fuldstændig magen til folketingets ældre-milliard. Begge dele skal løfte ældre området og begge dele DF tiltag.

Skal vi ikke gøre ældre-millionen permanent??
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dansk Folkeparti Albertslund deltager denne weekend i DFs årsmøde. 9 delegerede deltagere fra Albertslund. Det er stærkt. God weekend. 😀 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Morten Messerschmidt kiggede forbi Albertslund Centrum i går. Det var en god dag. ... See MoreSee Less

View on Facebook

200 poser flæskesvær ved DFs bod i centrum i dag. Vi ses til en snak om lokalpolitik. ... See MoreSee Less

View on Facebook